14 april: Workshop digitale decoder inbouwen

woensdagavond 14 april zal er in de vergaderruimte boven de kantine van de Flevomanege in Dronten een workshop ‘Digitale Decoder inbouwen’ worden gehouden. Onder de deskundige begeleiding van Peter Kramer, van Digitaal Service, en Michaël zul je in staat worden gesteld om in je lok of treinstel een digitale decoder in te bouwen.

Je neemt na afloop van deze avond dus een lok/treinstel mee naar huis die naast analoog nu ook digitaal kan rijden en met alle voordelen vandien zoals; constante verlichting, zeer langzaam kunnen rijden en massa vertraging.

Daar de begeleiding veel aandacht vergt is het aantal deelnemers beperkt tot 10 personen. Indien er meer deelnemers aanmelden dan zal deze workshop op korte termijn worden herhaald.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze workshop bedragen 22,00 euro. Dit is inclusief de begeleiding van Peter Kramer, materialen, gebruik van gereedschappen, zaalhuur, koffie en versnaperingen.
De kosten voor een decoder komen hier nog bij. Reken op 30,- euro voor een kleine decoder en ongeveer 35,- euro voor een zwaarder type. Details en keuze mogelijkheden volgen na inschrijving.
Dus voor iets meer dan 50,- euro ben je deze avond een ervaring en een digitale lok/treinstel rijker.

Wil je eens ervaren hoe makkelijk het is om een decoder in te bouwen?, meldt je dan per omgaande aan. In verband met de noodzakelijke voorbereidingen en registratie is schriftelijk aanmelden een vereiste.

Locatie: Vergaderruimte boven de kantine Flevomanege. Aanvang: 19:30 uur