Gezelllige nieuwjaars receptie

Op deze eerste bijeenkomst van 2019 waren er veel leden om elkaar nieuwjaar te komen wensen. Men nam onder de arm hun nieuwste aanwinsten mee en ook bouw en diorama projecten werden getoond.

Ton gaf een foto presentatie over zijn bezoek aan Zwitserland en was terecht gefascineerd door de typische (smal)spoorwegbouw door de bergen. Het Zwitserse landschap is een mooi thema dat meerdere leden binnen de MSVD voorstaan in hun modelbaan ontwerpen.

Richard liet een bewerkte video animatie zien van de foto’s genomen tijdens het uitje georganiseerd door de  evenementen commissie om het 10 jarige jubileum van de MSVD te vieren. Het uitje omvatte een boottocht van Enkhuizen naar Medemblik. Daarna met de trein van Medemblik naar Hoorn. De trein die voor ons klaar stond had een MSVD rijtuig. Het was een leuke terugblik.

Voor de workshops hebben zich nu in totaal 33 leden ingeschreven. De besloten workshops en uitjes worden in de komende maanden gehouden.

Het officiële programma werd afgesloten met een toast op het nieuwe jaar. Jan, Gerrit en Jos hadden hapjes en bubbels klaarstaan. Bijna alle flessen werden op respectabele wijze ontkurkt, nadat alle glazen gevuld waren was een een staande toast op het jaar 2019.   ‘Proost!!

namens de stuurgroep.

Bert toonde zijn half reliëf winkel woningblok in schaal-0. Je zou zo naar binnen willen stappen.

Hollandse bloemen in een Duitse winkel. De geuren komen je tegemoet.

Rob C weet met N-spoor meesterlijke scene’s uit te beelden. Je krijgt er het warm van.