MSVD gaat weer van start op 7 september!

Het nieuwe MSVD seizoen 2011/2012 neemt weldra zij aanvang. Na een lange zomerstop hebben wij er weer zin in en staan we te popelen om iedereen weer te kunnen begroeten.

Op woensdagavond 7 september gaan we van start met een grote bijeenkomst.
Op deze avond is er ruimte om iedereen weer te kunnen spreken. Tevens hebben we een gastspreker uitgenodigd voor deze avond, dhr. Filip Sleurink.
Filip zal op deze avond een 1,5 uur durende lezing houden getiteld, ‘Modelspoor Geheimen’. Filip zal in zijn presentatie middels video en beelden inzage geven in de bouw van zijn module project Poldermodel. Ook worden voorbeelden van module en achtergronden getoond.

Het Poldermodel is gebaseerd op een Nederlands landschap. Filip zal tips en voorbeelden aanhalen hoe men diepte, achtergronden en landschapsbouw kan vervolmaken. Tevens laat Filip voorbeelden zien van zijn RTM project.

Na deze lezing is er pauze en zullen we overgaan tot een algemene avond waar iedereen zijn onderwerpen en gesprekken kan vervolgen. Ook worden video’s en diverse programma’s gepresenteerd van het seizoen 2011/2012,

Inloop en registratie: 19:00, aanvang: 19:30

Namens de stuurgroep kijken we uit naar jullie komst!