MSVD neemt deel aan Feestelijke opening Station Dronten

Leden van de MSVD zullen tijdens de feestelijk opening van de Hanzelijn en Station Dronten op 7 en 8 december een demonstratie geven van hun modelspoor activiteiten.

In samenwerking met MiniWorld (RAILZ) uit Rotterdam en Digitaal Service uit Almere worden demonstraties gegeven van de modelspoorwegbouw anno 2012. Dank zij moderne en betaabare technieken worden treinen natuurgetrouw voortbewogen, genereren ze geluiden en produceren soms zelfs ook stoom en rook. Deuren gaan automatisch open, en lichten naar wens aan.

Tijdes deze dagen kan men zien en ervaren wat modelspoor allemaal inhoud. Er worden voorbeelden gegeven van het bouwen van landschappen en ruwbouw van modules. Ook kan men ervaren hoe men treinen en wissels kan bedienen. Zowel handmatig of met een computer of zelfs een Ipad/Iphone.

Wilt U eens komen kennismaken wat modelspoor allemaal voor u en uw gezin kan gaan betekenen? Kom deze dagen naar het Leescafe van de Flevobibliotheek aan de Meerpaal en maak kennis met de Modelspoor vrienden Dronten.