Nieuwjaar receptie

Tijdens deze receptie ging Rob in op de komende activiteiten bestaande uit workshops, evenementen en uitjes. Tevens werd benadrukt dat de MSVD, die bestaat uit 56 leden, meer dan 650 jaar aan modelspoor ervaring kent. Deze ervaring en kennis moet meer benut worden door de leden door elkaar meer te betrekken in elkaars bouw activiteiten.
Een belangrijk onderdeel van deze kennis uitwisseling vormen de thuis bijeenkomsten. Op 7 februari zijn 8 a 10 leden gastheer en verwelkomt men de leden thuis.

Tevens werd de MMWG, MSVD Module Werkgroep gepresenteerd. Een initatief gelanceerd door Michael om te kijken of hiervoor belangstelling bestaat. Er werd nogal onderling gediscussieerd dus waarschijnlijk is men betrokken om deze activiteit te overwegen.

Onder genot van bubbels en hapjes werd het nieuwejaar door de vrienden ingeluid.

De avond werd verrassend onderbroken door onze speech master Dick Bosman. Dick gehuld in grootspoor tenue en voorzien van een sprekerstafel starte een stand-up commedian act die niet zou mistaan in theater Boom Chicago in Amsterdam, geweldig!!

Vervolgens gaf iedereen tijdens de tafelronde aan waar hij mee bezig was en wat er in 2018 mogelijk te wachten staat. Hier kwamen verrassende openbaringen naar voren. 🙂

Hierbij enkele foto’s.