MSVD bijeenkomst 3 september

De MSVD is weer terug na een lange zomerstop van ruim 6 maanden als gevolg van de Covid-19 crisis.

Ruim 20 vrienden waren aanwezig waardoor het toch ook weer een beetje emotioneel weerzien was geworden. De aula was zorgvuldig ingericht en de stuurgroep had samen met Jan alles goed voorbereid zodat we een veilig en gezellig samenzijn konden waarborgen.

In de aula stonden video camera’s voor een registratie van de avond. Het was eigenlijk een experiment om te zien of dit een bijdrage kon zijn voor de thuis blijvers.

De avond nam zijn aanvang met een korte introductie en mededelingen van Rob . Rob benadrukte dat in deze tijd van Covid-19 het gebruik van media voor onze club steeds belangrijker gaat worden. Een  goed gebruik van media stelt ons allen in staat om onze bouwvorderingen van de modelspoorbaan thuis met elkaar te kunnen delen.

Daarna starte de voordracht van Remco. Remco ging in op de verschillen en overeenkomsten tussen de DR en de DB vanaf de tweede wereld oorlog tot zelfs na de Wende. Aan de hand van de foto’s van zijn omvangrijke modellen programma gefotografeerd door Jos werden de opmerkelijke feiten getoond.

Na de presentatie van Remco werden inzendingen getoond over de bouwvorderingen van de vrienden.

Het was een geslaagde bijeenkomst. Met een goed gevoel togen we weer naar huis en kijken uit naar de volgende bijeenkomst in oktober.

De video registratie bleek een waardevolle aanvulling. Vele dankbare e-mail reacties kwamen binnen. Nu kon men nadien toch nog betrokken raken met de bijeenkomst.