Een Kerst boodschap

Beste vrienden,

Onze modelspoor hobby is een fascinerende activiteit. Het verrijkt onze kennis in mens en materieel. Het dwingt ons tot inzicht in cultuur en geschiedenis, het brengt ons in contact met techniek van heden en dwingt ons respect af voor het spoor en de ingenieurs die de uitdagingen zijn aangegaan ondanks de beperkingen van de mensheid bij de bouw van het spoor over de jaren.

 
Modelspoor; of je nu bouwt aan een modelbaan of diepgaande kennis vergaart over het rollend materieel, modelspoor verdiept, verrijkt en brengt het beste in je naar boven in het bereiken van je doelstellingen in de modelspoorweg hobby.
 
Ik ben heel dankbaar dat we met de MSVD, de ModelSpoor Vrienden Dronten, uiting kunnen geven aan deze passie en dat we met elkaar dit mogen delen. Jullie inbreng aan ervaringen en kennis van deze passie van deze prachtige hobby over de jaren verbind ons tot in lengte van jaren.
 
Beste vrienden, geniet van je hobby en deel deze passie zonder gene met je naasten. Je mag trots zijn dat je op geheel persoonlijke wijze invulling kan geven aan deze prachtige hobby.
 
Ik wens jullie hele fijne Kerstdagen toe met je dierbaren. Geniet van deze dagen en we zien elkaar graag in het nieuwe jaar op de eerste Nieuwjaarsbijeenkomst van 2020 op donderdagavond 2 januari.
 
Met dank voor jullie inzet en een vriendelijke groet,
Rob