MSVD bijeenkomst

Afgelopen donderdagavond was het weer een druk samenzijn met de leden van de MSVD.

Men kwam dan ook om de presentatie van Herwich  ‘Mijn baan voorstellen’ en de presentatie van Remco ‘Tussen DB en DR’ te horen. Helaas moest Remco deze avond afzeggen door ziekte. Zijn presentatie krijgt een vervolg.

Herwich verraste ons allemaal met een leuke foto presentatie van zijn baan. Als begenadigd fotograaf toonde hij ons middels fraaie foto’s zijn modelspoor begin periode in zijn jeugdjaren en ging hij uitvoerig in op de bouw van zijn huidige baan. Wat de presentatie van Herwich zo extra verrassend maakte was zijn manier van plannen en bouwen. 

Op geniale wijze heeft Herwich oplossingen bedacht om het hoofd te bieden voor de constructie uitdagingen in zijn baan. Ook zijn dochter heeft haar visitekaartje achtergelaten op de modelspoorbaan van Herwich. Een prachtig geschilderde achtergond van een berglandschap gaf de baan een fantastisch ruimtelijke perspectief. 

 

Na de presentatie van Herwich gingen de leden met elkaar in overleg, werden er spullen en materialen uitgewisseld en leuke ontwerpen en bouwsels getoond.